Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Casio Edifice életre teremtetett!

A Casio Edifice olyan fiatalos modernitást képvisel, amit bátran tekinthet csuklóra szabott tökéletességnek. Ha a letisztult formákat kedveli, ha minőségi időmutató után kutat, akkor nem érdemes tovább keresgélnie. 

Rátalált arra a megbízható variációra, ami garantáltan nem hagyja cserben. A kvarc óraszerkezet minerál kristályos számlappal, acél szíjjal, nemesacél tokkal csábítja önt a felcsatolásra. Az ezüst szíjon szintén ezüst tok foglal helyet, melyen férfiasan tökéletesen mutat a fekete, analóg számlap. Bár látszólag egy egyszerű időkijelzőről beszélünk, valójában a modernitás nemcsak a megjelenés terén jut főszerephez, hanem a technológia terében is, ahol az okos-elvárások alapvetővé avanzsáltak.

Így aztán nem meglepő tény, hogy ez a modell száz méterig vagy tíz bar-os nyomásig ellenáll a víz okozta kihívásoknak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy órával a csuklóján nyugodtan fürödhet, úszhat, és egy kiadós nyári zápor sem teheti kockára készüléke épségét. A mechanikus naptár, a stopper jelenléte tovább fokozza az óra amúgy sem csekély mértékű praktikumát. A menetes hátlap biztosítja a maximális vízállóságot. A minerál kristály olyan edzett kristályüveg, mely kevésbé karcolódik, köszönhetően stramm jellemvonásainak.

A Casio Edifice két év garanciával büszkélkedik, ami tény már önmagában árulkodó a gyártó elhivatottságát és persze professzionalitását illetően. Az elegáns, letisztult, mégis fiatalos és modern megjelenés olyan vonzó elegyet alkot, ami egyrészt minőségről, másrészt trendiségről tanúskodik. Ha olyan órára vágyik, ami hűséges társává avanzsálhat az üzleti megbeszéléseken épp úgy, mint a hétköznapok sodrásában vagy épp a hullámok elragadó élvezetében, akkor a Casio háza táján révbe érhet.

Tartalomhoz tartozó címkék: Casio Edifice Casio Edifice karóra

Keresés