Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A divatóra múló ábránd csupán?

A divatóra, mint kategória olyan csuklóra szabott időkijelzőket tartalmaz, melyek az aktuális trend vonulataihoz idomulnak, ezzel felhívva magukra a figyelmet. 

Ám ez nem azt jelenti a gyakorlatban, hogy vonzerejük, szépségük csak egy bizonyos ideig tart, aztán ahogy leáldozóban van a divat csillaga, úgy tűnnek el a hozzájuk köthető előnyök. A letisztultság, a modern megjelenés és az elegancia valóban stílusjegyek, ám közös jellemzőjük, hogy halhatatlanok.

Tíz, húsz évvel ezelőtt pontosan ugyanolyan vonzalmat váltott ki az órarajongókból egy elegáns szerkezet, mint ma. Ez persze nem meglepő. Jöhetnek ilyen-olyan őrületek a trend területén, ám a csuklóra szabott tökéletesség évtizedek óta nagyjából ugyanazt jelenti. Letisztultságot, eleganciát, fiatalos lendületet. Az egyes gyártók úgyis eltérő stíluskészlettel dolgoznak, így aztán bárki rátalálhat arra a modellre, ami ízlésére és persze csuklójára teremtetett. Azt, viszont kár lenne tagadni, hogy ezek az időkijelzők inkább tartoznak az ékszerek közé, mint a használati tárgyak családjába.

Ettől függetlenül számtalan praktikus jellemzővel büszkélkednek például stopper, naptár stb. Ám a megjelenésük, s az abból fakadó kisugárzásuk kétségtelenül ékremekekké varázsolják őket. A divatóra egyszeri választás, de nem egy alkalomra, sőt még csak nem is egy évre szól. Ezt pusztán a garanciaidő mértéke is jól példázza, a legtöbb gyártó nem adja két esztendő alá. Ha rátalált arra a modellre, mely eleganciájával vagy éppen modernitásával teljesen elcsavarta a fejét és a szívét, akkor nem érdemes hezitálnia. Az oldalunkon mind a termékek, mind az áruház szintjén érvényre jutó megbízhatóság borítékolja az elégedettségét és megtérülő beruházását.

Tartalomhoz tartozó címkék: divatóra divatóra ár

Keresés