Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A francia sikk

Van valami a francia stílusban, ami miatt képtelenség semleges álláspontot képviselni vele kapcsolatban. Olyan nincs, hogy ne legyen róla véleményünk – többnyire elismerő, esetleg némi rejtett irigységgel megspékelve, de utóbbinak persze soha nem adunk hangot. Hogy mi teszi ennyire ellenállhatatlanná, azt nyilván lehetetlenség itt néhány mondatban összefoglalni, de abban biztosak vagyunk, hogy az egészet átitató finom ellentmondások sokat nyomnak a latban.

A francia sikk - Les Georgettes karperecek

Kicsit ilyen, kicsit olyan, de soha nem semmilyen

Meggyőződésünk, hogy a francia sikk egyik kulcsfontosságú momentuma a megfoghatatlanság. Ez a megfoghatatlanság pedig valószínűleg abból adódik, hogy a francia eleganciában mindig van valami frivol, miközben a lezserséget kifinomultság hatja át. A tömeggyártott termékeiket, divatcikkeiket milliószámra hordják, mégis egyediséget sugároznak, és esetükben fokozottan igaz a tétel, miszerint a kevesebb sokszor több. Nagyon érzik azt a törékeny egyensúlyt, ahol a szemtelenség még nem billen át arcátlanságba; ahol a giccs még nem émelyítő; és ahol a szemérmetlen még nem számít közönségesnek.

Ékszerek – csak semmi túlzás

Legalábbis ami a mennyiséget illeti. Egy igazán sikkes nőnek nincs szüksége hat gyűrűre, három nyakláncra és öt karperecre. Egy-egy merészebb, hangsúlyosabb vagy szokatlan tervezésű darabbal is teljessé tehetik a megjelenésünket szinte bármilyen alkalomra. A Les Georgettes mutatós karperecei például roppant sokoldalú kiegészítők. Igazi jolly jokernek számítanak, hiszen tökéletesen bevethetők a különböző stílusú outfitek mellé: legalább olyan jól illenek egy visszafogott kosztümhöz, mint egy hétköznapi farmer-blúz kombinációhoz, de egy sportosabb sort-póló viseletet is különlegessé tesznek.

Szóval, ha igazán stílusosak szeretnénk lenni, ne féljünk tanulni a nagyoktól. Járjunk nyitott szemmel, lessük el a praktikákat, és fejlesszük őket tökélyre, mígnem a lényünk részévé válnak. Ha betartunk néhány apró szabályt, mi magunk is olyanok lehetünk, mint a született stílusikonok.

Tartalomhoz tartozó címkék: Les Georgettes karperec

Keresés