Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az Amalys óra maga a csuklóra csatolható kellem

Az Amalys óra karaktere egyedi és megismételhetetlen, erről nagyjából az első pillantás után meggyőződhet. A Brüsszelben készülő, Seiko óraszerkezettel ellátott szuper vékonyságú, szögletes időmutató olyan design képviselője, ami párját ritkítja az órapiacon. 

Elegancia, letisztult formavilág, fiatalos megjelenés vagy modern stílusjegyek? Vajon melyik jelző-csokor képes a legjobban rátapintani a márka által képviselt esszenciára? Valószínűleg a fent felsoroltak együttesen írják le a legérzékletesebben azt a kisugárzást, harmóniát, amit a vállalat égisze alatt megszülető remekművek képviselnek.

Az egyes kollekciók ókori görög nőnevekkel büszkélkednek, ezzel is utalva a mai világ ambiciózus hölgyeire, akiket a vállalat célcsoportjának tekint. A kifinomultság ezen a téren nem lehet kérdéses, s a szögletes forma a különlegességet is maradéktalanul csuklóra csatolhatóvá varázsolja. Szíjak tekintetében olasz minőség jellemzi a kollekciók tagjait: vagy bőr vagy rozsdamentes acél variációk közül válogathat, ám függetlenül attól, hogy melyikre szavaz, a maradéktalan minőséget garantáltan csuklójára csatolhatja. A számlap egységesen edzett, kemény kristályüvegből készül, ami az ellenállóság magas fokát testesíti meg, az esetleges karcolódásokkal szemben.

A megbízhatóság újabb bizonyítéka a japán Seiko, kvarc óraszerkezet, mely a pontosság és precizitás vitathatatlan képviselője. Az Amalys óra a fröccsenő víz okozta kihívásoknak ellenáll, tehát az autómosás,, zuhanyozás vagy egy nyári zápor nem jelenthet problémát. Összevetve a pozitívumok végeláthatatlannak tűnő sorát, ha a márka fémjelezte egyediségre szavaz, akkor egy olyan karórával gazdagíthatja az életét, mely különleges fényével beragyoghatja a mindennapok szürkeségét.

Tartalomhoz tartozó címkék: Amalys óra elegáns Amalys óra

Keresés