Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Casio női karórák: a retro és a modern találkozása

A japán Casio márkát aligha kell bemutatni: aki élt a ’90-es években, pontosan tudja, micsoda státuszszimbólumok voltak ezek a készülékek.

Olyan innovatív megoldásokkal nyűgöztek le minket, mint az ébresztőóra, a megvilágított számlap vagy éppen a számológép. A Casio név nemcsak, hogy jól cseng a piacon, de már-már önálló fogalommá vált. Termékeik számos popszámot ihlettek és legendás filmekben is felbukkantak (elég, ha csak a Kincs, ami nincsre gondolunk).

A márka nimbusza semmit sem kopott az elmúlt években, évtizedekben. Sőt, a Casio talán népszerűbb manapság, mint valaha. Ennek oka, hogy termékeik remekül egybevágnak napjaink legfelkapottabb divatirányzatával: karóráikban ugyanis a retro értékek társulnak a leginnovatívabb technikai megoldásokkal. Miközben számos női karórájuk külső megjelenésükben a ’80-as és ’90-es évek stílusirányzatát követik, a funkciókat tekintve ezek a karravalók maximálisan megfelelnek napjaink elvárásainak. A vízállóság – nyugodtan mondhatjuk – alapnak számít, egyes modelleket pedig Swarovski kristály díszít.

Ami az árakat illeti, a Casio manapság is a megfizethető kategóriába tartozik. Mindez azonban közel sem megy a minőség rovására, hiszen a cég mögött megközelítőleg 75 évnyi tapasztalat áll. A remek ár-érték arány pedig világszerte az egyik legkeresettebb márkává teszi a tokiói vállalatot: elég, ha csak kilépünk az utcára, és alaposabban megfigyeljük a hölgyek csuklóján az órát. Egy Casio, egy Casio, aztán még egy Casio. És ez bizony így van Budapesten, Londonban, Párizsban vagy éppen Buenos Airesben egyaránt.

Webshopunkban Ön is verhetetlen áron juthat első osztályú Casio női karórákhoz, melyeket örömmel hordhat nap mint nap!

Tartalomhoz tartozó címkék: Casio karóra női óra

Keresés