Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fa faliórák

Fából készült faliórák többféle kialakítással és színben elérhetők webáruházunkban. Ismerje meg Ön is termékeinket, és adja le rendelését arra a modellre, ami megfelel az elvárásainak! Házhoz szállítást is kérhet országszerte.

Rendezés:

Megbízható faliórák

A fa falióra igazi retro különlegesség. Évtizedekkel ezelőtt szinte minden háztartásban akadt egy réges-régi modell belőle, mely még talán az ükanyák sorsát is végig kísérte. Varázslatos megjelenése karaktert kölcsönzött közvetlen környezetének, tehát nemcsak hasznos feladatot töltött be, mutatva a pontos időt, hanem esztétikus célokat is teljesített. Belakta azt a falfelületet, ahova helyezték, s az egész helyiség kisugárzását pozitívan befolyásolta.

. Manapság az elektronikai kütyük világát éljük. Ebben a digitalizált létben mégis van létjogosultsága a falra szánt időkijelzőnek. Annál is inkább, mert a kínálatunkban kapható variációk elegánsak, fiatalosak, modernek és letisztult formavilággal büszkélkednek.

Vagyis olyan kiegészítővel gazdagíthatja az életét, mely egyszerre idézi fel jelenlétével az elmúlt idők korát és “porát”, és ami most is helytáll divatos kialakításának, és pompás fizikai jegyeinek köszönhetően. Csodálatos ajándék avanzsálhat belőle. Az oldalunkon gyorsan és egyszerűen nézheti végig a készletünkben főszerephez jutó kollekciókat. A termékleírások precízek, így az anyagról, a méretekről és az árról pontos képet kaphat. A fa falióra évtizedes befektetés, hiszen a prémium minőségű óraszerkezetnek köszönhetően garantálható a hibátlan működés. A megbízhatóság manapság aranyat ér, és nálunk ilyen alapra helyezheti vásárlását.

Rendeljen tőlünk Komono női karórákat is!

Keresés