Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Faliórák halk működéssel

Falióráink között Ön is rátalálhat arra a modellre, ami illik az elképzeléseihez, illetve az adott helyiség stílusához is. Vizslassa át megújuló kínálatunkat, és rendeljen tőlünk pár egyszerű lépésben online! Belföldön gyorsan szállítunk.

Rendezés:

Magas minőségű faliórák

Legyen szó a családi fészek díszítgetéséről, egy iroda berendezéséről, vagy egyéb helyiségek csinosítgatásáról, az óra minden esetben elmaradhatatlan kellék. Bár elsődleges feladata az időmérés, dekorációs jellégről sem szabad megfeledkeznünk. Felhozatalunkban klasszikus vonalvezetésű és modern dizájnelemekkel tarkított faliórákat egyaránt tartunk.

Bár a kialakításukat tekintve falióráink több ponton is eltérnek egymástól, számos egyezést megfigyelhetünk. Modelljeink nem zavarják meg kattogással a mindennapokat – minőségi szerkezetüknek hála az első perctől az utolsóig halkan üzemelnek. Számlapjukon a számok és a különböző jelölések egyértelműek és jól láthatóak, így gyorsan leolvasható róluk a pontos idő. Egyes termékeink az időmérésen túl naptárként is funkcionálhatnak (ehhez nap- és dátummutató ablak szükséges). Közös bennük, hogy kedvező ár-érték arányban kaphatók, és magas minőséget képviselnek.

Felkeltettük érdeklődését? Nézze meg a falióra kínálatot, és a készletünkön lévő karkötőket is, majd vásároljon webshopunkban!

Keresés