Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Férfi karóra Wellington módra

A brit kultúra évszázadok óta inspirálóan hat a világ összes nemzetére. Gondoljunk csak a könnyűzenére, ahol a Beatles vagy a Pink Floyd stílust teremtett, vagy a luxusautókra, ahol a Bentley és a Rolls Royce a mai napig etalonnak számít. A szigetország természetesen a divatban is letette a névjegyét, hiszen az angol elegancia fogalommá vált az évek során. Éppen ez a jellegzetes, semmihez sem fogható brit stílus volt az, ami megihlette a Daniel Wellington márka alapítóját, Filip Tysandert is.

Daniel Wellington férfi karóra

A svéd fiatalember világkörüli útján találkozott egy Daniel Wellington nevű angol úriemberrel. A férfi kifinomult stílusa teljesen lenyűgözte Tysandert, különösképpen a NATO-szíjjal viselt vintage órája volt rá nagy hatással. Visszatérve hazájába megalapította az újdonsült barátjáról elnevezett óramárkát, amely a modern és a klasszikus megjelenés ötvözését tűzte ki célul. A cserélhető, személyre szabható szíjakkal piacra dobott férfi karórák villámgyorsan meghódították az igényes úriembereket szerte a bolygón. Nem véletlen, hiszen a Daniel Wellington férfi karórák remekül fűzik egybe a minimalista skandináv dizájnt a klasszikus angol stílussal, miközben a japán műszaki háttér rendkívül megbízhatóvá teszi az órákat.

A már-már legendás NATO-szíj mellett ma már többféle verzió is elérhető, így akár minden napra új órát viselhetünk, ha egy Daniel Wellington modellre voksolunk. Az anyagok között valódi bőrt és szövetet is találunk, színek tekintetében pedig hatalmas választékot kínál a stockholmi cég. Így aztán egyetlen mozdulattal laza órát varázsolhatunk az elegáns modellből, hogy jobban passzoljon az adott alkalomhoz. A neves gyártó természetesen a hölgyekre is gondolt, így termékpalettájukat ma már szebbnél szebb női karórák is színesítik. Az alapelv ezeknél a termékeknél is ugyanaz: elérhető áron kifogástalan minőséget és egyedi megjelenést biztosítani a vásárlóknak.

Nézzen szét webáruházunkban, és találja meg az Önhöz leginkább illő Daniel Wellington férfi karórát!

Tartalomhoz tartozó címkék: férfi óra elegáns férfi óra

Keresés