Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Daniel Wellington férfi karórák

A Daniel Wellington elegáns, klasszikus stílusú analóg férfi karórái egészen biztosan karakteres kiegészítői lesznek ruhatárának. Az időkijelzés pontosságát pedig a mindegyik modellben használt, japán kvarcszerkezet szavatolja. Válogasson kedvére webshopunk Daniel Wellington férfi karórái közül!

Rendezés:

A Daniel Wellington svéd óramárka eredettörténete már-már regénybe illő: a cégalapító Filip Tysandert egy véletlen találkozás alkalmával egészen lenyűgözte a majdani névadó, egy hamisítatlan brit úriember stílusos karórája. De ennél az eseménynél talán még hihetetlenebb – és mégis igaz! –, hogy ebből a váratlan ihletésből megszületett az egyik legmarkánsabb stílusú, egyúttal legmegbízhatóbb, klasszikus megjelenésű, analóg órákat gyártó cég.

A Daniel Wellington órák az egyszerű, kifinomultságot sugárzó megjelenésből formáltak időtlen klasszikust. Jellegzetesen vékony, arany- vagy ezüstkeretes tok, egyszínű, fehér vagy fekete számlap a monogramos márkanévvel, valamint egyenes vonalú mutatókkal és indexekkel – ezek teszik a cég klasszikus termékcsaládjának angol városokról elnevezett darabjait. De a Daniel Wellington karórákat legalább ennyire meghatározzák – egyúttal a tradicionális óratokot némileg ellensúlyozzák – a luxuskivitelű bőr- illetve a mára már védjeggyé avanzsált, eredetileg a brit haditengerészetnek tervezett NATO szövetszíjak. Az utóbbi szíjtípusból rendkívül nagy szín- és mintaválaszték áll rendelkezésre, ezek ráadásul tetszés szerint cserélhetőek is, így ugyanazt a Daniel Wellington férfi órát más-más öltözethez vagy alkalomhoz is felvehetjük.

Ha letisztult, elegáns órát keres ajándékba, nézze meg a Daniel Wellington női karórák kínálatát is!

Keresés