Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karperecek

A Les Georgettes karperec választék gazdagságának csak képzelete és kreativitása szabhat határt. Engedje szárnyalni képzeletét és állítsa össze saját stílusához tökéletesen illő ékszerét! 

A Les Georgettes márka két nagy francia cég együttműködéséből született, az 1905-ben alapított Altesse ékszergyártó és az 1951. óta működő Textier bőrmanufaktúra közös gyermeke. Mindkét cég olyan márkák beszállítója volt, mint a Nina Ricci, Chanel vagy a Dior. A márka 2015-ben született, úgy döntöttek egy saját márkában kamatoztatják közös tudásukat.  Friss, üde és elegáns dizájn, az ékszerek 100%-ban Franciaországban készülnek amit büszkén hirdet az eredetiséget igazoló címke is. 

Különböző színű és szélességű karpereceinkhez megfelelő méretű karperec-bőrt tud választani az Önnek leginkább tetsző, a karperechez illő színben. Minden bőr más-más színű a két oldalán, a bőrök cseréje nagyon egyszerű, pillanatok alatt kreatívan variálhatja a szín összeállítást. A Les Georgettes karperec különlegessége abban rejlik, hogy a benne lévő bőr megfordításával egy új karperecet kapunk, így háromféle elegáns ékszere lehet egy karperec és egy bőr megvásárlásával. Karpereceink önmagukban is gyönyörűek és hordhatók, a két oldalon más-más színű bőrökkel pedig újabb két elegáns ékszere lehet. Próbálja ki! 

 

 

 

Rendezés:

A Les Georgettes karperec megjelenésében rengeteget tehet hozzá viselője stílusához, személyiségéhez, kisugárzásához. Ha olyan ékremekkel gazdagíthatja az életét, minden egyes napját, mely csuklójára teremtetett, akkor jogosan érezheti azt, hogy jó döntést hozott. Egyetlen ékkölteménnyel szebbé varázsolhatja a reggelét, vagy épp a munkás délelőttök monotonitását. A kínálatunkban olyan francia remekművek közül válogathat, melyek eleganciája utánozhatatlan. Fiatalos és modern jegyeik hihetetlenül egyedivé és vonzóvá teszik őket. Ha nem kedveli a tucat megoldásokat, akkor itt a helye. Ezek azok az ékszerek, melyek letisztult formaviláguknak köszönhetően új dimenzióját nyitják meg az ékviselésnek. Alapvetően mindegy, hogy ünnepi alkalomra keres kiegészítőt, vagy a mindennapok sodrását kívánja gördülékenyebbé tenni egy pazar modellel, nálunk megtalálhatja a számítását.

Ráadásul, ha felfedezi azt a kollekciót, ami szívének kedves, akkor az egyszerű, megszokott, szürke hétköznapokat is ünnepiessé, különlegessé, megismételhetetlenné varázsolhatja. Erre képes egy valódi ékremek. Az oldalunkon néhány jól irányzott kattintás után végig nézheti a széles spektrumot bejáró termékkínálatot. A palettánk tagjai fiatalosan lendületesek, modernek s letisztultságuknak hála döbbenetesen divatosak. Trendjük, azonban az idő előre haladtával nem fakul, nem kopik, sőt. Ha a választás során szíve hangjára figyel, ha mer hallgatni az ízlésére, ha száműzi a kényszer szülte döntéseket és kényelmetlen kompromisszumokat, akkor kizárólag jól járhat, s nemcsak most élvezheti választása pozitív következményeit, hanem az elkövetkezendő esztendők során, hála a női karkötő prémium minőségének és szemeket gyönyörködtető megjelenésének.

Keresés