Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

8 mm-es Les Georgettes karperecek

Les Georgettes karpereceket nemcsak saját használatra választhat, hanem ajándékozási célzattal is. Tudjon meg többet kínálatunkról, illetve termékeink tulajdonságairól, majd rendeljen megfizethető árakon webáruházunkból!

Rendezés:

Kreatív Les Georgettes karkötők

Ezekről a modellekről első ránézésre sokan azt gondolják, hogy túl egyszerűek. Azonban ha jobban megfigyeljük őket, azonnal szembetűnik, hogy bár a kialakításuk hagyományosnak mondható, teljes mértékben egyedire szabhatók. A különböző mintákkal, szélességgel és hosszal kapható karkötők mellé ugyanis bőrbetétek is vásárolhatók – hála a francia gyártónak, a Grupper AG-nak.

A mindkét oldalán színes bőrbetéteket mindenki a maga kedve és az aktuális öltözete szerint cserélgetheti, illetve kombinálhatja. Az alapdarabok között egyébként arany, ezüst és rosé színű karkötők sorakoznak. Legyen szó hétköznapi vagy alkalmi megjelenésről, a Les Georgettes karperecek könnyedén illeszthetők bármilyen öltözethez, hangulathoz és személyiséghez. Azok, akik szeretnek alkotni, egyszerűen imádni fogják azt a sok variációt, melyek ezekből a karperecekből és bőrbetétekből kihozhatók.

Próbálja ki Ön is a legtöbb karkötőt, vásároljon most online shopunkban! Az időmérők után is érdeklődik? Ismerje meg férfi Komono karóráinkat!

Keresés