Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KOMONO férfi karórák – Minden részlet számít

Egy stílusos ing, egy menő cipő, egy jó szabású nadrág – hogy egy férfi igazán divatosnak mondhassa magát, számos apróságra kell odafigyelnie. Minden részlet lényeges, és pontosan ezt a filozófiát vallja magáénak a belga KOMONO óragyár is (maga a név japánul „apró dolgokat” jelent). A 2009-ben alapított márka termékei igazi műremekek, melyek kimagasló precizitással készülnek. Blogbejegyzésünkben alaposabban is megismerkedhet napjaink egyik legfelkapottabb gyártójával.

Komono férfi karórák - Minden részlet számít

A még színesebb hétköznapokért

Amikor 10 évvel ezelőtt Raf Maes és Anton Janssens megalapították a KOMONO-t, az a cél lebegett a szemük előtt, hogy letisztult megjelenésű, mégis vidám színekkel tarkított órákat nyújtsanak át férfitársaiknak. A minimalista megközelítést követő termékek így aztán számtalan árnyalatban elérhetők, mindez azonban nem jelenti, hogy ezek a férfi karórák rikítóak lennének. Épp ellenkezőleg: finom árnyalatok, visszafogott pasztellszínek jellemzik őket, melyek mégis pozitív életszemléletről, életvidámságról tanúskodnak.

Kézműves igényesség, modern technológia

Bár a KOMONO elsősorban minőségi óráiról ismert, a vállalat egyéb kiegészítők terén is kiemelkedően népszerű. Napszemüvegeik során is a divat és a funkcionalitás tökéletes összehangolására törekszenek, olvasószemüvegeik pedig a legkorszerűbb üvegmegmunkálási eljárásokkal készülnek. Óráik kapcsán is tökéletességre törekszenek: szemmel követik a legfrissebb stílusirányzatokat, emellett elkötelezett hívei a kézműves megoldásoknak. Bár elcsépelt kifejezés, a KOMONO esetében mégis igaz, hogy igazi életérzést kívánnak, ahol a sok kicsi sokra megy.

Fedezze fel Ön is a  férfi karórák világát, ahol a kis dolgokból nagy csodák születhetnek. Adja le rendelését webshopunkban néhány egyszerű lépésben!

Tartalomhoz tartozó címkék: elegáns férfi karóra óra webáruház

Keresés