Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Komono női karóra – ahol a tökéletesség kezdődik

Egy nő akkor lehet igazán elégedett magával, ha ragyog: tehát a személyisége mellett a külseje is legalább annyira megnyerő. A belső értékeken túl a buja hajkorona, a leheletnyi smink, az elegáns outfit és a hozzá illő táska csupán alappillérek – a pozitív összképhez csinos ékszerekre és kiegészítőkre is szükség van. Blogbejegyzésünkből megtudhatja, hogyan változtatja meg egyetlen Komono női karóra a küllemét. Olvasson tovább!

Lágy elegancia

Jó és kifinomult ízlésről árulkodik, ha egy nő Komono karórát választ mind a hétköznapokra, mind a különleges alkalmakra. A belga márka modelljei egytől egyig fiatalosságot sugároznak, mégsem hivalkodnak kinézetükkel – bár átmérőjük és számlapjuk jellemzően közepes méretűnek mondható. A kis- és nagymutatókat figyelve rögtön szembeötlik a praktikus kialakítás, mely nagymértékben hozzájárul a pontos idő gyors és kényelmes leolvasásához.

Legyen szó fém, bőr vagy egyedi mintájú textilszíjakról, a könnyedség és a változatosság itt is visszaköszön: színek és formák garmadájával találkozhatnak a vásárlók. Az órák üveglapja játszva ellenáll a kisebb behatásoknak, illetve a kézmosás vagy a mosogatás során kifröccsenő vízcseppeknek is. Miyota kvarcszerkezetük megbízható és pontos működést ígér hosszú éveken át.

Komono női karóra – ahol a tökéletesség kezdődik

Múlt és jelen

Raf Maes és Anton Janssens, a márka atyjai két dologhoz ragaszkodnak a Komono órák megjelenése óta: páratlan minőség és pénztárcabarát árak. Céljuk a fennállástól kezdve nem változott, éppen ezért büszkélkedhetnek egyre bővülő, a vásárlói igényeknek teljes mértékben megfelelő termékpalettával. Mindenképpen említésre méltó az is, hogy a karórák mellett egyéb kiegészítőkkel is jelen vannak a piacon (olvasó- és napszemüvegek, optikai keretek). Ahogyan az időmérők esetében, úgy a szemüvegeknél is a modernkori divat és a magas színvonal ötvöződik – méghozzá mesterien.

Merüljön el a Komono női karóra kollekcióban, és válassza azt a modellt, ami tökéletesen illik a személyiségéhez!

Tartalomhoz tartozó címkék: női óra elegáns órák

Keresés