Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miről tanúskodik a férfi óra?

A férfi óra eleganciát, fiatalosságot, lendületességet sugároz. Olyan modern jegyekkel megáldott időmérők közül válogathat, amik üzenetet hordoznak. A férfiasság ellenállhatatlanságának kódját. 

Lehet, hogy első olvasatra ezt megdöbbentőnek, sőt furcsának találja, de ez az igazság. Nemcsak az beszédes, hogy milyen színvilágú ruhákat kedvel, vagy éppen mely kiegészítők állnak a szívéhez közel. A csuklójára szánt időmutató jellemvonásai legalább annyira érdekesek és érdemlegesek, mint a fent említett példák. Hiszen milyen órát csatol szívesen fel? Olyat, ami egyéniségéhez maradéktalanul passzol, mind megjelenésében, mind kisugárzásában.

Bár az aktuális divatirányzatok mindig más karakterjegyeket kapnak fel, de az elegancia soha nem hagyja el a trend világát, ahogy a letisztult formavilág sem, mely egyszerűségével nagyszerű végeredményt teremt. Egyes kutatások szerint a hölgyek ismerkedés során az urak kezeit vizsgálják meg legelőször, alaposan. A körmök állapota legalább annyira lényeges, mint a csuklón pihenő óra milyensége. Ha egy férfias darabbal hódít, az megannyi kimondatlan üzenetet hordoz.

A minőségi alternatívák ízlésessége megkérdőjelezhetetlen, vagyis a hatás (amit órája gyakorol a környezetére) kizárólag pozitív lehet. Egyetlen negatív érzelem furakodhat be a reakciók közé, ez pedig az irigykedés. Arról pedig azt tartják a bölcsek, hogy kizárólag arra irigykednek, aki valamit jól csinál - tehát, ha ilyet tapasztal, akkor kétség kívül biztos lehet abban, hogy a választott férfi óra több, mint tökéletes: irigylésre méltóan elegáns, modern, fiatalos és letisztult. Öröm ránézni - s nemcsak önnek. Na, ilyen a tökéletes választás: utánozhatatlanul vonzó.

Tartalomhoz tartozó címkék: férfi óra elegáns férfi óra

Keresés