Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Női ana-digi karórák

A Casio által gyártott Baby-G női karórák bő választékban megtalálhatók készletünkön. Válogasson közöttük az ízlésvilágát figyelembe véve, és rendelje meg a szívének kedves darabot webshopunkból!

Rendezés:

Baby-G karórák a Casiótól

A Baby-G karórák kivétel nélkül kvarcszerkezettel készülnek, a szíjuk pedig vastag és strapabíró műanyagból áll. Megjelenésük legalább annyira tetszik a fiatalabb korosztály tagjainak, mint az érettebb korban lévőknek. Az ütéseknek és minimális rázkódásoknak könnyedén ellenálló modellek kisebb mértékű víznyomásnak is kitehetők: fürdés vagy úszás közben bátran használhatók, extrémsportok űzéséhez azonban nem javasolt a viselésük.  

Számlapjuk gyors és kényelmes időleolvasást garantál; kialakításuk egyszerre analóg és digitális. Egyes darabokban beépített visszaszámláló és ébresztő funkció is van – sokoldalúságuk miatt válik használatuk igazán komfortossá. Az időmérők ezen felül jelzik a pontos időzónát, továbbá a dátumot még abban az esetben is, ha éppen szökőévet írunk. A hatalmas színválasztéknak köszönhetően webshopunkban mindenki megtalálhatja a személyiségéhez passzolót.

Már ma vásárolna tőlünk? Mielőtt véglegesítené a rendelését, vessen egy pillantást a férfi Casio karóra kínálatra is!

Keresés