Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Amalys női karórák

Az Amalys női karórák kifinomult, eleganciát és egyediséget árasztó kiegészítői lehetnek ruhatárának, legyen bár épp alkalomhoz illő estélyiről vagy kényelmet biztosító, sportos öltözetről szó. Válassza ki kínálatunkból a stílusához legjobban illő Amalys női órát!

Rendezés:

A brüsszeli székhelyű Amalys női karórái széles körben nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen jellegzetes négyszögletes (négyzet vagy téglalap) alakú óráik egyszerre sugároznak klasszikus eleganciát és üdítő modernséget. Elegáns alkalmi ruhához, kosztümhöz, illetve lezser, utcai öltözethez egyaránt tökéletesen passzolnak.

A változattól függően arannyal vagy ezüsttel szegélyezett óratok némiképp olyan, mintha egy keretbe foglalt festmény volna, amelynek közepén a mutató és az indexek adják ki a remekművet. Különösen az indexeken kívülre helyezett, a delet és a hat órát jelző római számokkal kialakított, téglalap alakú modellek erősítik ezt a hatást. Az már csak a gyártó páratlan arányérzékét dicséri, hogy ezt a sajátos formát minden fellengzősség, flanc nélkül tudta kivitelezni, így születtek ezek a letisztult, visszafogott karórák.

Az Amalys női óráiban japán Seiko szerkezet biztosítja az időkijelzés precizitását, a négyszögű óratokokhoz pedig natúr színekben kapható, minőségi olasz bőr, illetve arany vagy ezüst változatú, láncszemes, rozsdamentes acél szíjak közül válogathatunk. Válogasson kedvére Amalys női karóráink közül!

Keresés