Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Daniel Wellington női karórák

A Daniel Wellington női karóra a szerencsének köszönheti a sikerét. Vagy mégsem? Érdemes fellapozni a korabeli beszámolókat, hogy közelebbről is megismerjük a márka érdekes történetét.

Rendezés:

A svéd alapító egyik útján találkozott egy vándorral. Akkoriban még nem terjedtek el az okostelefonok, így aztán nem meglepő, hogy az úriember csuklóján egy megbízható, eléggé robusztus óra pihent, ami láthatóan maradéktalanul ellenállt a külső hatásoknak, és precízen szolgáltatta a pontos időt. Milyen meglepő, hogy ezt a vándort Daniel Wellingtonnak hívták, vagyis az idegen világjáró a tudta nélkül egy világhíressé váló márka névadójává avanzsált. 2006-ban kezdődött a Daniel Wellington óra története, és a gazdasági világválságot követően rohamléptékben fejlődésnek indult. Ez a felfelé ívelő tendencia a mai napig tart. És hogy mi adja a karórák egyediségét? Egyrészt az utánozhatatlan, klasszikus megjelenés, másrészt a vékony tok.

A Daniel Wellington karórák készletében nem találhat egyetlen hat mm-nél vastagabb modellt sem, ennek köszönhető, hogy bármelyik méret elfér a legszorosabb ing gombja alatt is. Öt különböző méret közül válogathat, a legnagyobb típus 40 mm átmérőjű. Fényezett nemesacél vagy rózsaszínarany-arany acél PVD felület jellemzi a márka égisze alatt megszülető divatékszereket. Mert kár lenne tagadni, hogy az alkalmazkodó külső stílusjegyekkel megáldott, ellenálló, mégis finoman figyelemfelkeltő órák divatos kiegészítőkké váltak az évek során. Az elegáns lezserség, mint jelző jól körülírja a Daniel Wellington óra karakterét. A számlapok nem túlzsúfoltak, az óramutatóknak elegendő hely áll a rendelkezésükre. A NATO szíjak illetve bőrszíjak színsémája olyan egyediséggel ruházza fel a modelleket, aminek köszönhetően azok ezernyi típus közül megkülönböztethetőek. A női karórák mellett a Daniel Wellington férfi karórák is a kifogástalan minőséget hozzák.

Keresés