Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Komono női karórák

Hogy mi a Komono női karóra elsöprő sikerének titka? A könnyed fiatalosság, és a kézzel fogható elegancia. Tekintse meg termékpalettánkat, és válasszon ízlése szerint!

Rendezés:

Azt gondolhatnák, némileg megalapozott módon, hogy az órapiac már túltelített. A karórák területén már nem nagyon lehet újat mutatni, lévén egy évtizedek óta dinamikusan bővülő piaci szegmensről van szó, amely épp a komoly múlt miatt jócskán túlzsúfolt. Ám a helyzet az, hogy mindig akadnak olyan gyártók – és a Komono óra pont ilyen –, akik rácáfolnak a túltelítettség tényére, és valami újjal, vonzóval, eddig még nem ismert kialakítással rukkolnak elő a minőség jegyében. A Komono karóra pontosan ezt a változatosságot és innovatív hozzáállást testesíti meg. Párja nincsen, ez kétségtelen. A siker pedig innentől kezdve garantált, ahogy a népes rajongótábor is.

A belga eredettel büszkélkedő márka kicsivel több, mint tíz esztendeje létezik a piacon. Eleinte kizárólag karóra gyártóként lépett ki az érdeklődés reflektorfényével bevilágított pódiumra, ám néhány esztendeje az optika területét is meghódította, és méltán híres napszemüvegeiről. A cég üzletpolitikája roppant egyszerű és még annál is szerethetőbb: minőséget pénztárcabarát áron. Nyilván ezzel az ars poeticával ön is maradéktalanul egyetért. A Komono szó japán eredetre vezethető vissza, jelentése „kicsi dolgok”. Ez a letisztultság teljes egészében megjelenik a termékpaletta tagjaiban, úgy a női karórák, mint a Komono férfi karórák kategóriájában. Dizájnos, modern jellemvonásuk mellett eleganciában, fiatalos lendületességben sem szűkölködnek. Letisztult matt, elegáns fémes, vagy éppen virágos tavaszi modell az, amely elnyerte a tetszését? A Komono női karóra bármelyik variációban a csuklójára csatolható, magával hozva a testet, pontosabban órát öltő minőséget.

Keresés