Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Orient női karórák – az időtlenül stílusos mestermunka

Az Orient óramárka tökéletesen megtestesíti a japán óragyártásra jellemző precizitást és hagyománytiszteletet. Az ötvenes években alapított cég a mai napig töretlenül kitart eredeti célkitűzései mellett, és ez az elhivatottságuk jól tükröződik minden egyes termékükön. Női karóráikban a páratlan mechanika kifinomult megjelenéssel párosul.

A minőség szolgálatában közel hetven éve

Az 1950-ben alapított Orient azzal a feltett szándékkal kezdett bele az óragyártásba, hogy széles körben elérhetővé tegye a kérlelhetetlen minőséget és az időtlen eleganciát. Az, hogy a cég eredeti üzletpolitikájához a fogyasztói szokások minden változása ellenére is hű tudott maradni, túlzás nélkül sikertörténetnek nevezhető.

Kompromisszummentes kitartásuk tetten érhető abban is, hogy a kezdetektől fogva a mechanikus órák mellett tették le voksukat, napjainkban pedig már a kézihúzós és automata mechanikus óraszerkezetek egyik úttörőjének számítanak világszerte. Persze a folyamatos innováció folytán kvarcszerkezetű, sőt fényenergiás karórákat is készítenek, amelyekre ugyanúgy jellemző a figyelmes tervezőmunka és a végletekig pontos kivitelezés. Mindezek mellett – szinte egyedülálló módon – minden óraalkatrészt Japánban, „házon belül” gyártanak.

Orient női karórák – az időtlenül stílusos mestermunka

Elegáns pontosság, pontos elegancia

Természetesen hiábavaló volna a tervezőasztalok fölött eltöltött minden egyes perc, ha a cég csuklónkra szabott időmérői nem állnák meg a helyüket ruhatárunk stílusos kiegészítőiként. Az Orient női karórák pedig ezen a téren sem okoznak csalódást. Legyen szó egy finoman ívelt, téglalap alakú óratokról elegáns bőrszíjjal, vagy épp egy gyöngyház köves indexekkel díszített darabról ezüstszínű nemesacél szíjjal, ha Orient női órát választ, biztos lehet benne, hogy egyúttal a minőségi anyaghasználat és a kitűnő arányérzékkel megalkotott dizájn mellett döntött.

Ismerje meg az Orient női karórák minőségi választékát webáruházunkban, és válassza ki az Ön stílusához legjobban illő darabot!

Tartalomhoz tartozó címkék: női Orient karóra elegáns órák

Keresés