Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Üzletünk

Az Órawebbolt.hu munkatársai üdvözlik Önt! 

Az Órawebbolt Kft-t 2018. szeptemberében alapítottuk, három óraszerető jó barát úgy döntött, webáruházat nyit és megbízható szolgáltatással, kellemes vásárlási élményt nyújtva fogja kiszolgálni Vásárlóit.

Választékunkban a klasszikus stílusú Orient karórák ugyanúgy helyet kaptak, mint a letisztult, minimalista formatervezéséről híres Komono férfi és női modellek, vagy a legfrissebb, extra vékony Amalys női karórák. A sportosan elegáns vonalat a Casio Edifice modellek képviselik fém- és bőr szíjas változatokban. 

Webboltunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Ön otthona kényelmében, nyugodtan, senki által sem zavarva tudjon órát vásárolni. Online vásárlás közben kényelmesen átnézheti boltunk teljes kínálatát, összehasonlíthatja a termékeket, az áraikat. Van ideje átgondolni mit szeretne vásárolni és ha a megismert termék tulajdonságok másik termék felé csábítják egyszerűen megváltoztathatja döntését. Így könnyedén lehet klasszikusból modern, sportosból elegáns vagy éppen elemes kvarc szerkezetből automata a kívánságlistán miközben egyre többet tud meg óráinkról. Az online vásárlás sokkal kényelmesebb és gyorsabb keresési lehetőséget biztosít a hagyományos üzletekhez képest anélkül, hogy üzletről üzletre kellene járnia míg megtalálja a megálmodott órát. 

Az orawebbolt.hu oldalán igyekszünk minél több információt megosztani Önnel a termékleírásokban és a paraméterek felsorolásában, hogy megkönnyítsük a választást és biztosan az Önnek legmegfelelőbb karóra mellett dönthessen. Ha a döntés megszületett ám mégis megnézné személyesen a kiválasztott terméket, erre is lehetősége van üzletünkben, melyet Szigetszentmiklóson a  Mű út mellett található Lordok Háza Üzletházban talál. 

Keresés